
House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
House of Fermentation is de enige authentieke kimchi-maker in Europa is, je kan er workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien. Alle informatie is beschikbaar op hun website.
Fotocredits: House of Fermentation


House of Fermentation
Adres:Witte de Withstraat 148H
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

De Kaskantine
De Kaskantine laat zien hoe stadslandbouw mogelijk is door middel van workshops en zelf te tuinieren.

Biolicious
Biologische speciaalzaak met lekkere, verse en lokale producten.

Boka’s
Bij Boka’s geniet je van een lekker ontbijt, van acai bowls tot sandwiches met zoveel mogelijke lokale producten.