Tips
Duurzamer eten begint thuis
inspirerende ideeën en tips om zelf aan de slag te gaan
Vier feestdagen zonder verspilling: Start met composteren
De feestdagen staan weer voor de deur! Een tijd van gezellig samenzijn en het bereiden van heerlijke maaltijden. En veel …
Het couscous recept van nadia zerouali
Nadia Zerouali, ambassadeur van de Vegaroute, deelt 3 recepten met jou! Een voor het maken van couscous op traditionele wijze, en …
Koop Lokaal
Er is veel te doen rondom lokaal voedsel. Het liefst eet je natuurlijk groente, fruit, vlees en vis van de …
de voedselkringloop
In een natuurlijk ecosysteem komt alles wat gegeten wordt weer terug in de bodem. Dat is de kringloop van het …
Moestuinieren in april
De lente is weer van start. Het wordt warmer en de zon gaat vaker schijnen. Dit betekent ook dat er …
Eten uit het seizoen!
Eet met de seizoenen! Daar zijn goede redenen voor. Het eten van groenten en fruit in het seizoen heeft heel …