
Op deze groentepluktuin in Weesp wordt duurzaam en diervriendelijk geboerd, en kan je zelf biologische seizoensgebonden voedsel komen oogsten.
Vers aan de Vecht is een initiatief van een groep mensen die een alternatief zoeken voor de bestaande voedselindustrie en op eigen beheer voedsel willen verbouwen en dieren willen houden. Duurzaam, lokaal, diervriendelijk en met respect voor de natuur.
Je kan voor een vast bedrag wekelijks komen plukken. Een moment van rust in de natuur, leer je alles over een duurzaam voedselsysteem én ontmoet je medeplukkers. Wel zo gezellig!
Daarnaast kun je bij boerderijwinkel Groene Griffioen terecht voor andere boodschappen zoals zuivel, eieren en kaas.
Wil je meer over Vers aan de Vecht weten, of je aanmelden op de plukkers-wachtlijst? Check de site!


Vers aan de Vecht
Adres:Lange Muiderweg 18A
Weesp
Meer van Amsterdamse bodem

Fort Negen
Fort Negen is een ambachtelijke en biologische desembakkerij met verse, seizoensgebonden specials.

Interview: Anne Engel van Forteiland Pampus
Anne Engel herstelt biodiversiteit op Forteiland Pampus door bijzondere lokale gewassen te gebruiken. Als hoofd horeca laat ze gasten via hun biodiversiteit op je bord de kracht van natuurherstel proeven.
