House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Het bedrijf zit inmiddels in het 4e levensjaar. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
Hun unieke veganistische kimchi wordt gemaakt met 17+ verschillende ingrediënten. Er zijn nu verschillende soorten kimchi om te proberen. Ze maken ook verschillende gerijpte kimchi met behulp van traditionele potten die rechtstreeks uit Korea komen.
Omdat House of Fermentation de enige authentieke kimchi-maker in de EU is, kunnen mensen ook workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien.
Alle informatie is beschikbaar op de website.
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …