
House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
House of Fermentation is de enige authentieke kimchi-maker in Europa is, je kan er workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien. Alle informatie is beschikbaar op hun website.
Fotocredits: House of Fermentation


House of Fermentation
Adres:Witte de Withstraat 148H
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Dignita
Dignita serveert gezonde, lokale brunchgerechten en ondersteunt via het Not For Sale-model kwetsbare groepen.

BRET
Bar, restaurant en ontmoetingsplek met oog voor duurzaamheid, afvalvermindering en dierenwelzijn.

h/earth Amsterdam
Bij H/earth komen muziek, smaak en creativiteit samen tot een ervaring die al je zintuigen prikkelt.