
Bakkerij mama
Als je aan komt fietsen, ruik je de geur van vers brood al vanuit het oude fabriekspand waar Karel zijn bakkerij is begonnen. Naast gewone tarwebroden vind je hier ook broden van bijzondere granen, zoals emmer, spelt, eenkoren en rogge. Die hebben een volle smaak, zijn vaak makkelijker te verteren en goed voor de natuur.
Maar deze bakkerij draait om meer dan alleen lekker brood. Karel werkt samen met lokale boeren die pure granen verbouwen, bakt op traditionele wijze, en geeft in de winkel graag persoonlijk advies.



Fotocredits: Carly Wollaert
bakkerij mama
Adres:Domineeslaan 31
Zwanenburg
Meer van Amsterdamse bodem

De Kookfabriek
Bij de Kookfabriek kun je verschillende kookworkshops volgen waarbij je samen met anderen een duurzaam seizoensmenu waarin lokale biologische groenten centraal staan, samenstelt én bereidt onder begeleiding van een deskundige chef.
SmaakrouteVega Route


NoordOogst
NoordOogst is een stadslandbouwproject in Amsterdam-Noord waar duurzaamheid en lokaal produceren centraal staan. Help je mee met oogsten?