Mama’s Ravioli

Vegan Fresh Pasta

Mama’s Ravioli

Bij Mama’s Ravioli houden ze van pasta, en van dieren, en daarom hebben ze zich gespecialiseerd in verse zelfgemaakte vegan pasta! Leonella (75 jaar jong), geboren en getogen in Toscane, is moeder van 4 kinderen en grootmoeder van 10 kinderen, en leerde als kind al van haar eigen moeder hoe ze ravioli kon maken. Met een kleine eigen draai aan de familierecepten die van generatie op generatie zijn overgedragen, maakt ze nu een breed scala aan veganistische verse pasta en handgevouwen ravioli, een product dat in de stad onmogelijk te vinden is!

Slow Food (km: 0) is het motto, wat betekent dat de kruidenierswaren van de lokale markt komen. De ingrediënten worden ingekocht bij de kleine producent die binnen een straal van maximaal 30 km zit om de distributieketen te verkleinen en de lokale economie op een duurzame manier te helpen. Zo komt het meel van de molen, eieren bij de boer, seizoensgroenten van de markt en wordt jouw maaltje bezorgd in duurzame verpakkingen zoals papier en glas. Daarnaast werken ze samen met Too Good to Go om voedselverspilling tegen te gaan.

Mama’s Ravioli wordt met liefde gemaakt en alleen met de beste verse producten. Het is een online winkel en bezorgt tot aan de deur in alle stadsdelen. Zo kun jij altijd en overal genieten van deze heerlijke zelfgemaakte vegan pasta!

     

Mama’s Ravioli
Ga naar de website »

Pieter Goedkoopweg 16 en Online webshop
Haarlem

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: mamasravioli, pasta, ravioli, vers, bestellen, vegan