Bakkerij Mama

Herintroductie van emmerbrood, koud gerezen met zuurdesem, zonder toevoeging of broodverbeteraar

Bakkerij Mama

Brood is de basis van ons eten en er gaat niets boven een knisperend vers brood. Helaas zijn fabrieksbakkers aan de haal gegaan met het originele recept en heeft supermarktbrood hier niet zoveel meer mee te maken. Met de broden van MAMA ga je back to basic met broodkunstenaar Karel Goudsblom.

Onder de naam MAMA bakt Karel Goudsblom broden van ecologische tarwe, spelt en rogge zonder toevoegingen. In eerste instantie deed hij dit vanuit zijn eigen keuken maar toen de vraag bleef rijzen opende hij een bakkerij in Amsterdam Oost waar zijn ambachtelijke brood nu vijf dagen per week te koop is.

MAMA is een multidisciplinair bedrijf waar ambacht, voeding en beeldende kunst centraal staan. Zij leveren aan diversen restaurants in Amsterdam en omstreken. MAMA is aangesloten op Boeren en Buren en de Ceuvel. Kijk op de website om op de hoogte te zijn van hun actuele verkooppunten!

Bakkerij Mama
Ga naar de website »

Domineeslaan 31, Elke zaterdag op de ZuiderMRKT
Zwanenburg, Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige, Zuid

Trefwoorden: bakker, patisserie, opleiding