
House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
House of Fermentation is de enige authentieke kimchi-maker in Europa is, je kan er workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien. Alle informatie is beschikbaar op hun website.
Fotocredits: House of Fermentation


House of Fermentation
Adres:Witte de Withstraat 148H
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

supermarkt Bizim Ufuk
Turkse supermarkt, bakkerij en slagerij die zich inzet voor gezonde voeding.

Interview: De Nieuwe Keuken
Freddy en Sophie, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen over hun missie om binnen vijf jaar 10 miljoen borden vlees te vervangen door groenten, aangezien Nederland het minst groente-etende land van Europa is.
TipPlantaardiger eten: gezond, lekker en Amsterdam op z’n best!
Steeds meer mensen eten vaker plantaardig. Niet omdat het ‘moet’, maar omdat het lekker, gezond en beter voor de wereld …