
House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
House of Fermentation is de enige authentieke kimchi-maker in Europa is, je kan er workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien. Alle informatie is beschikbaar op hun website.
Fotocredits: House of Fermentation


House of Fermentation
Adres:Witte de Withstraat 148H
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

The Brothel
The Brothel maakt lokale bottenbouillon voor welzijn, met focus op smaak, gezondheid en biologische maatstaven.

Donny Craves
Heerlijke vegan brownies, cakes en koeken die verspilling tegen gaan.

Interview: Hotel casa
Hotel Casa et zich op allerlei manieren in voor een groener en socialer Amsterdam. Van het vergroenen van hoteldaken, tot het helpen van economische daklozen en het onder de loep (camera!) nemen van voedselverspilling.