
House of Fermentation
House of Fermentation is een Koreaans voedselbedrijf dat zich richt op authentieke en traditionele recepten en tegelijkertijd vasthoudt aan de filosofie van zero-waste en duurzaamheid. Sinds de start is de verkoopcyclus zero-waste en is ook de productie ook op weg naar zero-waste.
House of Fermentation is de enige authentieke kimchi-maker in Europa is, je kan er workshops kimchi-maken volgen. Maandelijkse dinerevenementen laten de traditionele Koreaanse keuken zien. Alle informatie is beschikbaar op hun website.
Fotocredits: House of Fermentation


House of Fermentation
Adres:Witte de Withstraat 148H
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

De Herkomst
Stadsboer Dirk runt varkensboerderij De Herkomst, waar varkens van reststromen uit de stad duurzaam worden grootgebracht.

Oost Indisch Groen
Oost Indisch Groen werkt met buurtbewoners en professionals aan een groene, gezonde en leuke leefomgeving.

Max&Bien
Max&Bien maakt plantaardige kazen met natuurlijke smaken en ambachtelijke technieken voor een verantwoorde keuze.