The Brothel maakt bouillon met behulp van leveranciers uit de Amsterdam Metropool Regio. Ze willen de manier waarop je over voedsel denkt veranderen door de focus te verleggen van smaak naar het effect dat het heeft op je welzijnsfactor.
Bottenbouillon kan volgens hen op veel verschillende manieren worden gebruikt om het menselijk welzijn te verbeteren. Ze hebben veel verschillende, oude tradities van Europa tot aan China onderzocht. Op basis hiervan hebben ze een eigen formule gemaakt met geselecteerde botten van lokaal vee en aanvullende ingrediënten voor smaak, vitamines en verwarmende eigenschappen van de bouillon.
The Brothel is een merk gecreëerd door Rainmakers Amsterdam. De filosofie achter het merk leunt op de ideeën van The Positive Unknown. The Positive Unknown is toegewijd om wie dan ook te helpen een positief alternatief te creëren voor wereldse problemen, gebaseerd op de positiviteitstheorie. Een beweging die vaste denkwijzen deconstrueert en zoekt naar oplossingen. The Brothel doneert een deel van haar inkomsten aan The Positive Unknown om nieuwe initiatieven te ondersteunen.
Meer weten? Check dan de website!
Meer van Amsterdamse bodem

Landmarkt
Landmarkt biedt verse, lokale producten, met focus op kwaliteit voor een eerlijke prijs.

Interview: Moestuinschool Amsterdam
Stel je voor: het Museumplein omgetoverd tot een weelderige groentetuin, en de Dam vol met kolen en wortels. Klinkt dat niet geweldig? De Moestuinschool Amsterdam laat zien hoe leuk en makkelijk het is om je eigen voedsel te verbouwen, zelfs in de stad.

Natuurboerderij Hardebol
Bij Natuurboerderij Hardebol in Landsmeer, genieten bezoekers van de dieren en een boerderijwinkel met lokale, verse producten.