
Bij Mama’s Ravioli houden ze van verse handgevouwen pasta!
Met een eigen twist op traditionele familierecepten, doorgegeven van generatie op generatie, wordt een breed assortiment verse pasta en handgevouwen ravioli gemaakt.
Slow Food staat centraal: alle ingrediënten komen van de lokale markt. Ze worden ingekocht bij kleine producenten binnen een straal van 30 km om de productieketen te verkorten en de lokale economie duurzaam te ondersteunen. Daarnaast werkt Mama’s Ravioli samen met Too Good to Go om voedselverspilling te verminderen en gebruikt het milieuvriendelijke verpakkingen zoals papier en glas.
Wil je zelf leren hoe je handgemaakte pasta maakt? Onder begeleiding van een professionele Italiaanse chef leer je de fijne kneepjes van handgemaakte pasta. En de workshop wordt afgesloten met een gezellige proeverij van je eigen creaties, inclusief een heerlijk glas Italiaanse wijn! Meer weten? Kijk dan op de website.
Mama’s Ravioli
Adres:Ottho Heldringstraat 7P
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Kometen Brood
Bij kometen brood wordt er elke ochtend verse biologische zuurdesembroden gebakken.

Oficina
Oficina verbindt smaken, design en verhalen via een seizoensgebonden kantine, food design studio en unieke winkel.

The Brothel
The Brothel maakt lokale bottenbouillon voor welzijn, met focus op smaak, gezondheid en biologische maatstaven.