
Bij Kometen Brood wordt er elke ochtend vers zuurdesembrood gebakken, gemaakt van biologische steengemalen granen.
Elk brood rijst extra lang voor een volle, diepe smaak. Er worden geen toevoegingen gebruikt, behalve verschillende pitten en zaden, en uitsluitend biologische ingrediënten.
Kometen Brood heeft twee locaties! Het café op de NDSM Werf is de centrale plek waar alles gebeurt. Vanaf de bar is de open bakkerij zichtbaar, waar bezoekers het kneden van deeg en het rollen van croissantjes kunnen zien. Er is een ruim café waar naast croissants en belegde broodjes ook een uitgebreide lunch wordt geserveerd. Daarnaast kun je bij het Loket op het Marineterrein terecht voor koffie of gebak met uitzicht op het Oosterdokseiland.
Er worden ook workshops gegeven waar je leert om je eigen zuurdesembrood te bakken! Lard begeleidt de groep door alle fases van het proces, van kneden tot bakken, met veel tips en tricks.
Meer info? Kijk dan op de website.
Fotocredits: Marineterrein



Fotocredits: Kometen Brood
Kometen Brood
Adres:Ms. van Riemsdijkweg 2
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Dwaze Zaken
Dwaze Zaken serveert biologische, streekgebonden gerechten met oog voor duurzaamheid en eerlijkheid.

Moestuinieren in april
De lente is weer van start. Het wordt warmer en de zon gaat vaker schijnen. Dit betekent ook dat er van alles te doen valt in je moestuin!

Moestuinieren vanaf je balkon of vensterbank
Geen tuin? Geen probleem! Op je balkon of vensterbank kun je makkelijk een mini-moestuin beginnen en genieten van verse groenten en kruiden.