Jara
Jara maakt sauzen en salsa’s, met meer dan 90% (lokale) groenten, met liefde gemaakt in Amsterdam. Geen kunstmatige toevoegingen, alleen puur natuur. Van hun pittige Salsa Picante tot de romige Salsa ai Funghi. Jara werkt samen met lokale boeren en ondersteunen regeneratieve landbouw, waardoor ze niet alleen jouw smaakpapillen, maar ook de planeet een plezier doen.
Aan de hand van regeneratieve landbouwtechnieken werkt Jara samen met Stadsgroenteboer en vele andere biologische boeren in Amsterdam. Doordat ze ervoor kiezen om lokale, seizoensgebonden ingrediënten te verbouwen en verwerken tot heerlijke producten hopen ze anderen te inspireren zelf te koken en meer bewustzijn te creëren rondom gezonde keuzes van voeding.
Fotocredits: Jara
Meer van Amsterdamse bodem
Van de Koe
Van De Koe biedt cullinaire boters aan, gemaakt door boeren die natuurbeheer toepassen om biodiversiteit te bevorderen.
Dignita
Dignita serveert gezonde, lokale brunchgerechten en ondersteunt via het Not For Sale-model kwetsbare groepen.
No Chateau
Stadswijngaard No Chateau in Noord verbindt mensen door samen duurzaam wijn te maken op het terrein van NoordOogst.