Ecologische Zorgboerderij de Boterbloem
Trijntje Hoogendam boert sinds 1997 op het land van haar vader en daarmee is zij de 3e generatie Hoogendams op boerderij de Boterbloem. De uitgangspunten van de Boterbloem: op verantwoorde wijze voedsel telen, waarbij gelegenheid wordt geboden aan alle Amsterdammers om het agrische bedrijf te beleven. De Ecologische Zorgboerderij de Boterbloem heeft verse groenten van eigen kweek, is de ideale ruimtelijke uitwijkplaats en biologische zorgboerderij in Amsterdam.
Meer van Amsterdamse bodem
Pof
Pof, het restaurant van NoordOogst, serveert lokale gerechten bereid met traditionele technieken zoals poffen.
MOMA: More Than Milk Amsterdam
MOMA verbindt boeren en stedelingen via biologische zuivel, verhalen en gesprekken om biodiversiteit en een gezond voedselsysteem te bevorderen.
Lovechock
Een heerlijke chocolade die het welzijn van mens en planeet op duurzame wijze koestert.