
de Tweede Jeugd maakt tosti’s met impact. niet alleen brood, maar ook talent krijgt hier een tweede kans
Bij De Tweede Jeugd vinden ze dat een productiekeuken de ideale plek is om een positieve bijdrage te leveren. Dat doen zij door mooi werk te creëren voor kwetsbare groepen, de ingrediënten en het productieproces steeds verder te verduurzamen, en natuurlijk steeds meer mensen te verblijden met de allerlekkerste tosti’s!
Ze maken tien verschillende culinaire diepvriestosti’s, met de hand bereid in eigen keuken. Belegd met de beste kazen, huisgemaakte ingrediënten en het lekkerste circulaire desembrood.
Fotocredits: De Tweede Jeugd
De Tweede Jeugd
Adres:Contactweg 42D
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Dik & Schil
Dik & Schil maken duurzame likeuren van koffiedik en sinaasappelschillen, voor een circulaire productieketen.

Tips tegen voedselverspilling
Wist je dat we in Amsterdam elk jaar 49 miljoen kilo eten weggooien? Zonde én slecht voor het klimaat! Leer hier hoe je makkelijk minder verspilt.

De Kaskantine
De Kaskantine laat zien hoe stadslandbouw mogelijk is door middel van workshops en zelf te tuinieren.