
de Tweede Jeugd maakt tosti’s met impact. niet alleen brood, maar ook talent krijgt hier een tweede kans
Bij De Tweede Jeugd vinden ze dat een productiekeuken de ideale plek is om een positieve bijdrage te leveren. Dat doen zij door mooi werk te creëren voor kwetsbare groepen, de ingrediënten en het productieproces steeds verder te verduurzamen, en natuurlijk steeds meer mensen te verblijden met de allerlekkerste tosti’s!
Ze maken tien verschillende culinaire diepvriestosti’s, met de hand bereid in eigen keuken. Belegd met de beste kazen, huisgemaakte ingrediënten en het lekkerste circulaire desembrood.
Fotocredits: De Tweede Jeugd
De Tweede Jeugd
Adres:Contactweg 42D
Amsterdam
Meer over minder verspilling

Voedselbank Amsterdam
De Voedselbank verstrekt wekelijks 4500 voedselpakketten, bestrijdt armoede en vermindert voedseloverschotten.
Bakers & Bananas
Bakers & Bananas redt bananen die anders zuuden worden weggegooid en maakt er heerlijke tussendoortjes van, zoals bananenbrood.
De Kaskantine
De Kaskantine laat zien hoe stadslandbouw mogelijk is door middel van workshops en zelf te tuinieren.
TKRAMREPUS – De Omgekeerde Supermarkt
TKRAMREPUS is de eerste omgekeerde supermarkt waar je voedsel brengt in plaats van haalt, om armoede en voedselverspilling tegen te gaan.
Baking Lab
Baking Lab zet zich in voor duurzaamheid door restproducten een tweede leven te geven en verspilling tegen te gaan.
Dik & Schil
Dik & Schil maken duurzame likeuren van koffiedik en sinaasappelschillen, voor een circulaire productieketen.
De Ceuvel
Een duurzaam, circulair café waar lokaal, biologisch eten en creativiteit samenkomen.
Interview: De Nieuwe Keuken
Freddy en Sophie, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen over hun missie om binnen vijf jaar 10 miljoen borden vlees te vervangen door groenten, aangezien Nederland het minst groente-etende land van Europa is.