Morris & Bella

In de Spaarndammerbuurt serveren Morris & Bella in hun gelijknamige restaurant een heerlijk plantaardig 4- tot en met een 6-gangen menu!

Morris & Bella willen de plantaardige keuken naar een heel nieuw niveau tillen, fine dining maar zonder dierlijke producten te gebruiken. Hun volle aandacht gaat naar de vele groenten die Nederland rijk is. Voorheen gebruikten Morris en Bella nog vlees en vis als supplement voor hun gerechten, maar nu hebben ze ervoor gekozen om alleen maar plantaardige producten te gebruiken. Daarnaast gebruiken ze geen soja en vleesvervangers in hun gerechten.

Ook zijn Morris en Bella zelf elke week in de natuur te vinden. Zo kunnen ze zien wat er groeit en bloeit in Nederland, en doen ze inspiratie op voor nieuwe gerechten. Elke 4 weken verandert het menu, zodat er het hele jaar door weer nieuwe interessante plantaardige gerechten te vinden zijn bij Morris & Bella.

Laat je verrassen en meevoeren met de seizoenen en ontdek de mooie groenten van Hollandse bodem bij Morris & Bella! Zie de website voor het menu en meer informatie over het restaurant.

Morris & Bella
Ga naar de website »

Nova Zemblastraat 586
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: gezond, plantaardig, vegan, lokaal, Nederlands, groenten, natuurlijk