Kwekerij Wiering

Biologische planten en kruiden bij Kwekerij Wiering!

Kwekerij Wiering

Door jarenlange ervaring in tuin- en plantsoenonderhoud weet Paul Wiering, die in januari 2014 zijn kwekerij startte, precies wat een plant nodig heeft om zich goed te ontwikkelen.  De planten worden in potten opgekweekt in biologische potgrond. Zodra de planten in tuinen worden geplaatst, zijn de omstandigheden waarin ze komen te staan vrijwel altijd beter dan in de pot. Ze krijgen in de tuin de ruimte om zich goed te ontwikkelen.

Uit idealisme en overtuiging kweekt hij op biologische en ecologische wijze bamboes, siergrassen, vaste tuinplanten en tuinkruiden in potten. De planten worden daar sterker van, slaan veel beter aan in tuinen en het milieu wordt zo min mogelijk belast. Het assortiment tuinkruiden bestaat uit bekende soorten zoals tijm, rozemarijn en munt. Daarnaast heeft Kwekerij Wiering ook minder bekende soorten zoals bonenkruid of knoflookbieslook! Check hier het assortiment aan tuinkruiden.

Je kunt langsgaan bij de kwekerij voor een rondleiding om meer te leren over deze onderneming! Neem hiervoor een kijkje op de website. Heb je niet de tijd om langs te gaan? Kwekerij Wiering is ook vaak van de partij op markten in Amsterdam.

Kwekerij Wiering
Ga naar de website »

Nico Broekhuysenweg 22
Amsterdam

Thema:

Buurt: West

Trefwoorden: