
Baux Pastry is een patisserie in Amsterdam Noord, gevestigd bij het stadslandbouwproject NoordOogst. Hier geniet je van heerlijke Franse gebakjes, gemaakt met lokale producten!
Oprichter Martin, een Franse patisseriechef met 18 jaar ervaring, begon zijn carrière in Zuid-Frankrijk, werkte in Londen en woont nu al 8 jaar in Amsterdam met zijn vrouw en dochter. Baux Pastry staat voor kwaliteit, seizoensgebonden ingrediënten en duurzame consumptie. Martin werkt samen met lokale ondernemers, zoals Keppler Koffie, Beelease honing en Kipgoed eieren, om een écht lokale patisserie te creëren. Meer weten? Kijk dan op de website of ga langs en proef de ambachtelijke gebakjes.
Fotocredits: Baux Pastry
Baux Pastry
Adres:Meteorenweg 280
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

No Chateau
Stadswijngaard No Chateau in Noord verbindt mensen door samen duurzaam wijn te maken op het terrein van NoordOogst.

Kaasboerderij Geingenoegen
Kaasboerderij Geingenoegen in Abcoude is een zelfvoorzienende boerderij met melkkoeien, schapen en varkens.

MOMA: More Than Milk Amsterdam
MOMA verbindt boeren en stedelingen via biologische zuivel, verhalen en gesprekken om biodiversiteit en een gezond voedselsysteem te bevorderen.