
Kebab en het nachtleven zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden in Nederland. Dat begrepen ze maar al te goed bij Karma Kebab.
Voor Lowlands werden ze gevraagd om een duurzame nachtsnack te creëren. De missie: zo lokaal en duurzaam mogelijk, maar bovenal ongelofelijk lekker. Binnen een straal van 20 km rondom het festival gingen ze op zoek naar ingrediënten.
De kebab van knolselderij en tarwe bleek een doorslaand succes, mede doordat vleeseters niet eens doorhadden dat ze plantaardig aten. Zo rolde Karma Kebab onbedoeld de festivalwereld in. Festivals hebben uiteindelijk bepaald hoe het bedrijf eruit zou zien: kebab en feest zijn niet los van elkaar te zien en worden in alles wat Karma Kebab doet samengebracht.
Met twee restaurants in Amsterdam en Utrecht, een plek op je favoriete festivals én verkrijgbaar bij diverse horecalocaties en supermarkten (of te bestellen via Flink en Crisp), is Karma Kebab altijd dichtbij.
Fotocredits: Karma Kebab


Karma Kebab
Adres:Leidsekruisstraat 10
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

de Tuin van Eten
De Tuin van Eten heeft een vegetarisch afhaalmenu, catering en snacks, met een eigen moestuin.

Plantaardiger eten: gezond, lekker en Amsterdam op z’n best!
Steeds meer mensen kiezen vaker voor plantaardig eten – niet omdat het moet, maar omdat het lekker, gezond en beter voor de wereld is.

De Herkomst
Stadsboer Dirk runt varkensboerderij De Herkomst, waar varkens van reststromen uit de stad duurzaam worden grootgebracht.