De inschrijvingen voor Food100 zijn geopend!

De jaarlijkse lijst van meest impactvolle voedselveranderaars van Nederland.

De inschrijvingen voor Food100 zijn geopend!

Verdien jij een plek in de Food100 van 2024? Of ken je iemand die een plek in de Food100 van 2024 verdient? De inschrijvingen zijn geopend, dus wees er snel bij! 

Samen voor een beter voedselsysteem
Een beter voedselsysteem wordt pas een feit als er genoeg mensen van overtuigd zijn dat een betere toekomst voor ons voedsel mogelijk is. Met de Food100 willen wij iedereen actief binnen het Nederlandse voedselsysteem aanmoedigen en hen een podium bieden: de waardering voor wie ze zijn, waar ze voor staan en vooral voor wat ze doen. Elk jaar stellen we met behulp van een onafhankelijke jury een prachtige lijst samen. Vol met aanstormend talent en gevestigde leiders die zich dagelijks hard maken voor beter en duurzamer eten en drinken voor iedereen. Wie mag er volgens jou niet ontbreken op deze lijst?

Initiatiefnemers
Slow Food Youth Network, AgriFood Capital, Foodhub en Food Inspiration hebben de krachten gebundeld om van de Food100 een succes te maken. Er zijn namelijk veel bijzondere mensen die hard werken aan een beter voedselsysteem voor iedereen. Dit is niet altijd even zichtbaar. Met de Food100 geven ze deze mensen een podium.

Aanmelden
Aanmelden kan t/m 31 mei via de site van Food100.