
Thull’s Deli
Thull’s Deli is meer dan een eetwinkel – het is een traiteur, lunch-delicatessenzaak, wijnwinkel en fermentatieatelier in één.
Hier vind je de lekkerste zelfgemaakte pickles en gefermenteerde groenten zoals zuurkool en kimchi, naast verfrissende waterkefir en kombucha. Ook kun je er terecht voor een goede fles natuurwijn of een smakelijke maaltijd, zoals huisgemaakte zuurkool met Brandt & Levie-worst.
Achter Thull’s Deli staat Simone van Thull, met een grote passie voor koken, fermenteren en pure ingrediënten. Haar filosofie? Koken vanaf de basis, met eenvoudige ingrediënten die door fermentatie en inmaken een verrassende smaakdimensie krijgen. Wil je zelf aan de slag? In haar boek De Inmaak & Fermenteerbijbel deelt ze al haar tips, en af en toe kun je in de winkel een workshop volgen! Ook staat Thull’s Deli op de Red je Restjes Route!
Fotocredits: Thull’s Deli


Thull’s Deli
Adres:C. van Eesterenlaan 21 23
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem


Vers aan de Vecht
Vers aan de Vecht biedt een groentepluktuin in Weesp voor 100 oogstdeelnemers, gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en lokale voedselproductie.

Gro Together
Heerlijke plantaardige bitterballen, kroketten burgers en meer. Gemaakt van paddenstoelen geteeld met koffiedik.

WOW Plantage
De Plantage, stadstuin bij WOW hostel, experimenteert met stedelijke voedselproductie en stimuleert bewust wording.