
Thull’s Deli
Thull’s Deli is meer dan een eetwinkel – het is een traiteur, lunch-delicatessenzaak, wijnwinkel en fermentatieatelier in één.
Hier vind je de lekkerste zelfgemaakte pickles en gefermenteerde groenten zoals zuurkool en kimchi, naast verfrissende waterkefir en kombucha. Ook kun je er terecht voor een goede fles natuurwijn of een smakelijke maaltijd, zoals huisgemaakte zuurkool met Brandt & Levie-worst.
Achter Thull’s Deli staat Simone van Thull, met een grote passie voor koken, fermenteren en pure ingrediënten. Haar filosofie? Koken vanaf de basis, met eenvoudige ingrediënten die door fermentatie en inmaken een verrassende smaakdimensie krijgen. Wil je zelf aan de slag? In haar boek De Inmaak & Fermenteerbijbel deelt ze al haar tips, en af en toe kun je in de winkel een workshop volgen! Ook staat Thull’s Deli op de Red je Restjes Route!
Fotocredits: Thull’s Deli


Thull’s Deli
Adres:C. van Eesterenlaan 21 23
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem


Mijn Stadstuin
MijnStadstuin biedt 4 hectare stadslandbouw in Nieuw West, waar je zelf groenten kunt verbouwen met gemak.

Dwaze Zaken
Dwaze Zaken serveert biologische, streekgebonden gerechten met oog voor duurzaamheid en eerlijkheid.

Dignita
Dignita serveert gezonde, lokale brunchgerechten en ondersteunt via het Not For Sale-model kwetsbare groepen.