The Brothel
The Brothel maakt bouillon met behulp van leveranciers uit de Amsterdam Metropool Regio. Ze willen de manier waarop je over voedsel denkt veranderen door de focus te verleggen van smaak naar het effect dat het heeft op je welzijnsfactor.
Bottenbouillon kan volgens hen op veel verschillende manieren worden gebruikt om het menselijk welzijn te verbeteren. Ze hebben veel verschillende, oude tradities van Europa tot aan China onderzocht. Op basis hiervan hebben ze een eigen formule gemaakt met geselecteerde botten van lokaal vee en aanvullende ingrediënten voor smaak, vitamines en verwarmende eigenschappen van de bouillon.
The Brothel is een merk gecreëerd door Rainmakers Amsterdam. De filosofie achter het merk leunt op de ideeën van The Positive Unknown. The Positive Unknown is toegewijd om wie dan ook te helpen een positief alternatief te creëren voor wereldse problemen, gebaseerd op de positiviteitstheorie. Een beweging die vaste denkwijzen deconstrueert en zoekt naar oplossingen. The Brothel doneert een deel van haar inkomsten aan The Positive Unknown om nieuwe initiatieven te ondersteunen.
Meer van Amsterdamse bodem
BRET
Bar, restaurant en ontmoetingsplek met oog voor duurzaamheid, afvalvermindering en dierenwelzijn.
Vers aan de Vecht
Vers aan de Vecht biedt een groentepluktuin in Weesp voor 100 oogstdeelnemers, gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en lokale voedselproductie.
Pride Juice
Pride Juice maakt lokale groente- en fruitsap om queer jongeren op het platteland te steunen.