Soil Vegan Café
SOIL VEGAN CAFÉ MAAKT PLANTAARDIG ETEN HEERLIJK EN MET PURE INGREDIËNTEN.
Ze gebruiken natuurlijke smaakverrijkende technieken en 90% van hun producten komt uit eigen huis. De overige 10% komt van een zorgvuldig geselecteerde groep producenten. Ze zijn veganistisch, seizoensgebonden, meestal lokaal en volkomen eerlijk. Inmiddels zijn er twee locaties: zowel in oost als in west.
Geboren in Brazilië, omringd door de vlees cultuur, begon chef Gustavo Bottino zich zorgen te maken om het milieu. Al snel kwam hij erachter dat de opties beperkt zijn als het gaat om plantaardig buitenshuis eten. Samen met business partner Remco begonnen ze ideeën te verzamelen om plantaardig eten zo divers en lekker mogelijk te maken! Zodoende ontstond het Soil Vegan Café.
Meer van Amsterdamse bodem
Veganees
Veganees is een vegan restaurant in met Aziatische gerechten, shared dining, cocktails en een gezellig terras.
Mama’s Ravioli
Mama’s Ravioli biedt verse, handgemaakte pasta met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.
Pal & Leo
Pal & Leo maakt gezonde, gluten-vrije, biologische granola’s met 60% noten.