Men Impossible
Men Impossible is een volledig veganistisch ramen restaurant. Biedt een vast menu dat je kunt aanpassen aan je eigen voorkeuren. Hun motto is ‘Awaken the sense of your taste’!
Chef-kok Atsushi Ishida begon Men Impossible, na gewerkt te hebben bij noodle-restaurants in Dortmund en Amsterdam. Zijn missie is om mensen te laten zien dat plantaardig voedsel net zo lekker kan zijn als dierlijke gerechten, en beter is voor de planeet! Traditioneel gebruiken ramenrestaurants een niet-veganistische bouillon als basis voor het gerecht. Atsushi gebruikt ingrediënten als miso, cashewnoten en voedingsgist om een bouillon te maken die net zo lekker is.
‘Men’ is het Japanse woord voor ‘ramen’. De naam van het restaurant verwijst naar de schijnbaar onmogelijke zoektocht om een rijke smaak te bereiken terwijl alleen biologische, Europese en plantaardige ingrediënten worden gebruikt, en geen smaakversterkers. Bij Men Impossible laten ze zien dat het mogelijk is!
Meer van Amsterdamse bodem
Ghee Easy
Ghee Easy maakt biologisch ghee van Nederlandse boter, begonnen in Amsterdam, nu geproduceerd in Bunnik.
House of Fermentation
House of Fermentation maakt authentieke Koreaanse kimchi, met een zero-waste productie en biedt ook workshops.
Karma Kebab
Karma Kebab maakt plantaardige kebab van lokale ingrediënten, en is ontstaan als lekkere nachtsnack op Lowlands.