
duurzaam koken onder begeleiding van een chefkok
Bij de Kookfabriek kun je verschillende kookworkshops volgen waarbij je samen met anderen een duurzaam seizoensmenu samenstelt én bereidt onder begeleiding van een deskundige chef. Na het koken genieten jullie samen van de zelfgemaakte gerechten zoals onder andere de gelakte knolselderijsteak met aardappel mousseline en miso-jus. Een perfecte combinatie van leren, koken en samen genieten!
Biologisch groentemenu
Bij de workshops wordt er gewerkt aan een biologische groentemenu met de verse oogst van het land, hiervoor werken ze samen met lokale regeneratieve boeren. Ze willen ze laten zien hoe veelzijdig en lekker groenten uit de volle grond kunnen zijn. Duurzaam en lekker eten maken gemakkelijk en aantrekkelijk maken is de missie.
Meer weten? Neem een kijkje op de website van De Kookfabriek.
Fotocredits: De Kookfabriek



De Kookfabriek
Adres:De Flinesstraat 4
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

de Sering
Geniet bij De Sering van plantaardige lunches en diners op basis van donaties.

Wildplukken met eigen krachtvoer
Bij Eigen Krachtvoer leer je zien hoeveel de natuur ons te bieden heeft, en hoe je zelf aan de slag kunt gaan.


Moestuinschool
De Moestuinschool leert je om zelf voedsel te telen in de stad naar biologische maatstaven.