BRET
BRET, met zijn kenmerkende rode look, geeft het grijze Sloterdijkgebied een vrolijke impuls. Om het gebied gezelliger te maken is het hele plein omgetoverd tot een weelderig groen park. En midden in dat park verrijst BRET als een rood hart dat leven pompt in een grijze kantoorruimte.
BRET dient nu als ontmoetingsplek voor iedereen die wil dineren, borrelen, dansen, dagdromen, inspiratie opdoen en verbinden. Bij BRET geloven ze in eerlijkheid en duurzaamheid. Dat betekent dat de chefs focussen op goede smaak en weinig afval. Daarnaast werken ze alleen samen met lokale groothandels, biologische producten en boerderijen met een maximaal dierenwelzijn. Ook zijn ze toegewijd aan het verminderen van afval, het voorkomen van vervuiling en het besparen van energie en natuurlijke hulpbronnen waar mogelijk.
Ga eens langs bij BRET!
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …