Thull’s deli

Thull's staat voor ambachtelijk, lokaal, liefdevol, sociaal en duurzaam gemaakte producten.

Thull’s deli

Thull’s deli is een eetwinkel: een traiteur, lunch-delicatessenzaak, wijnwinkel, fermentatie & inmakerij ineen. Naast lunch en verse maaltijden maken we ook onze eigen pickles en gefermenteerde groente zoals zuurkool en kimchi en zijn brouwer van waterkefir en kombucha. ­Thull’s is deelnemer van het Ondernemers voor een Gezond Amsterdam-netwerk. Dat is een netwerk van Amsterdamse ondernemers die actie willen ondernemen om samen met de gemeente en kennisinstellingen de voedselomgeving – van met name kinderen – gezonder te maken.

Thull’s bevordert het eten van groente op een manier die begint bij lekker maar die ook gezond is. De groente-pickles, zowel op azijn ingemaakt als gefermenteerd, zijn heerlijke bijgerechten, lekker in salades, op een broodje en op de borrelplank. Het zijn kleurige knapperige groente die zowel voor carnivoren als veganisten aantrekkelijk zijn. De waterkefir en kombucha zitten ook tjokvol goede bacteriën en zijn daarnaast een gezond alternatief voor reguliere frisdrank en een mooie vervanger voor wijn of bier.

Meer weten of langskomen? Bekijk hier de website van Thull’s.

Afbeelding banner: Thull’s Deli

 

Thull’s deli
Ga naar de website »

C. van Eesterenlaan 21, Zeedijk 21
Amsterdam

Thema: , ,

Buurt: Oost, Centrum

Trefwoorden: winkel, fermentatie, gezond