Thijmens Tuin

Verse seizoens producten uit Amsterdamse bodem.

Thijmens Tuin

Aan de rand van Amsterdam teelt Thijmen Böekling groente, kruiden en bloemen. De oogst uit de tuin bezorgd hij 2x per weekdirect aan consumenten en horeca in Amsterdam.

Alle planten in de tuin worden zelf opgekweekt vanuit zaad waardoor er heel veel bijzondere soorten en rassen geteeld worden. Tijdens de zomer heeft Thijmen bijvoorbeeld 10 verschillende soorten oude ras tomaten die zeer geliefd zijn vanwege de volle smaak en mooie kleuren. Alles wordt volgens het seizoen geteeld en de grond wordt goed verzorgd met uitsluitend organische bemesting. Planten groeien gezond en rustig op waardoor deze meer smaak krijgen en voor insecten is de tuin ook een fijne plek.

Tijdens elke seizoen kan je je aanmelden voor een abonnement. 10 weken lang ontvang je dan thuis een krat met zo’n 8 verschillende soorten groente, kruiden en soms eetbare bloemen. Tijdens de zomer en herfst worden er ook kleurrijke boeketten aangeboden met Dahlia’s.

Neem een kijk naar het aanbod van Thijmens Tuin via zijn website en instagram, en meld je aan om verse producten die lokaal geteeld en geoogst zijn te ontvangen!

Thijmens Tuin
Ga naar de website »

Randje Amsterdam, dichtbij Halfweg. Kratten online verkrijgbaar.
Amsterdam

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Verse producten, lokale bodem.