Landgoed Rorik

Landgoed Rorik is een duurzaam paradijs waar landbouw, natuur en recreatie samenkomen.

Landgoed Rorik

Rorik is een duurzaam paradijs waar landbouw, natuur en recreatie samenkomen op toekomstgrond. Net als in de natuur, draait op Rorik het leven in cirkels. Het restaurant kookt met het voedsel van het landgoed, de restjes gaan naar de varkentjes, en de varkens worden geserveerd in het restaurant. Elke plank, elk kozijn, elke steen brengt een verhaal mee van een vorig leven. Niets wordt besteld, alles is gezocht en gevonden.

Team Rorik bestaat uit wijnboeren Rubie & Eise, campinghouders Maartje & Etse, bio-boer Kasper, chef Sjoerd en visionair Wouter. Op de camping van Rorik is iedereen welkom om te genieten van natuur, cultuur, creativiteit en kunst. Op de akkers kan je komen boeren, om na een dag aanpoten met een appel uit de boomgaard in het gras te liggen. Of een zelfgemaakt glas wijn te drinken bij het kampvuur en te genieten van muziek en theater, terwijl de zon langzaam achter de ringwal verdwijnt. Je kunt ervoor kiezen om een fruitboom te leasen of en verspakket af te nemen. Genoeg opties dus om te kunnen genieten van het lekkers dat Nederland te bieden heeft!

Benieuwd? Je kan contact opnemen via info@landgoedrorik.nl of langsfietsen, er is altijd iemand aanwezig om je te groeten! Check de website voor de meest up-to-date informatie.

Landgoed Rorik
Ga naar de website »

Noorderweg
Beverwijk

Thema:

Buurt: Overige

Trefwoorden: Landgoed