De Tweede Jeugd
Zo’n 130.000 broden blijven per dag onverkocht in de winkel liggen in Nederland. Zonde! Het wordt namelijk op dezelfde dag gebakken en weggegooid. Daarom maakt De Tweede Jeugd de lekkerste tosti’s van dit onverkochte brood en vriezen zij ze direct in om zo zoveel mogelijk broden van verspilling te redden! Brood van een dag oud is zeker nog vers genoeg om op te eten.
Inmiddels worden de Supertosti’s van restbrood op zo’n 30 locaties verkocht en bestaat het assortiment ook uit Crostini’s, licht gekruide Italiaanse toastjes voor bij de borrel en Croutons!
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …