
de Tweede Jeugd maakt tosti’s met impact. niet alleen brood, maar ook talent krijgt hier een tweede kans
Bij De Tweede Jeugd vinden ze dat een productiekeuken de ideale plek is om een positieve bijdrage te leveren. Dat doen zij door mooi werk te creëren voor kwetsbare groepen, de ingrediënten en het productieproces steeds verder te verduurzamen, en natuurlijk steeds meer mensen te verblijden met de allerlekkerste tosti’s!
Ze maken tien verschillende culinaire diepvriestosti’s, met de hand bereid in eigen keuken. Belegd met de beste kazen, huisgemaakte ingrediënten en het lekkerste circulaire desembrood.
Fotocredits: De Tweede Jeugd
De Tweede Jeugd
Adres:Contactweg 42D
Amsterdam
Meer over minder verspilling

Dik & Schil
Dik & Schil maken duurzame likeuren van koffiedik en sinaasappelschillen, voor een circulaire productieketen.
TKRAMREPUS – De Omgekeerde Supermarkt
TKRAMREPUS is de eerste omgekeerde supermarkt waar je voedsel brengt in plaats van haalt, om armoede en voedselverspilling tegen te gaan.
De Kaskantine
De Kaskantine laat zien hoe stadslandbouw mogelijk is door middel van workshops en zelf te tuinieren.
Baking Lab
Baking Lab zet zich in voor duurzaamheid door restproducten een tweede leven te geven en verspilling tegen te gaan.
Voedselbank Amsterdam
De Voedselbank verstrekt wekelijks 4500 voedselpakketten, bestrijdt armoede en vermindert voedseloverschotten.
Bakers & Bananas
Bakers & Bananas redt bananen die anders zuuden worden weggegooid en maakt er heerlijke tussendoortjes van, zoals bananenbrood.
De Kas
Restaurant De Kas serveert bijzondere seizoensgebonden gerechten met zelfgekweekte ingrediënten en lokale producten.
Interview: Hotel casa
Hotel Casa et zich op allerlei manieren in voor een groener en socialer Amsterdam. Van het vergroenen van hoteldaken, tot het helpen van economische daklozen en het onder de loep (camera!) nemen van voedselverspilling.