SLA begon als familiebedrijf uit eigen behoefte. De saladebar is een plek waar je onbezorgd kunt genieten van een bord eten, waarbij je met iedere hap bouwt aan jouw gezondheid en die van de aarde. SLA wil je inspireren en leren hoe gezond eten lekker kan zijn. De missie van SLA is om gezond en duurzaam eten voor iedereen toegankelijk te maken, zodat iedereen van gezond een gewoonte wil én kan maken.
De SLA geboden:
#1: Eet onbewerkte producten. Biologisch of van dichtbij, liefst in het seizoen.
#2: Kook wanneer je kan. Beperkt met dierlijk, overdadig met plantaardig.
#3: Kies het moment, dek de tafel en eet met aandacht.
#4: Gebruik je lichaam, stimuleer je geest en lach iedere dag.
#5: Eat, share, live.
SLA
Adres:N/A
N/A
Meer van Amsterdamse bodem

Pllek
Pllek biedt verrassende, gerechten met 75% vegetarische opties en veel seizoensgebonden smaken.

Boka’s
Bij Boka’s geniet je van een lekker ontbijt, van acai bowls tot sandwiches met zoveel mogelijke lokale producten.

Interview: Matthijs Westerwoudt van Wilder Land
Matthijs van Wilder Land brengt lekkere producten zoals (ijs)thee en pasta op de markt die de natuur helpen te herstellen. Ze maken van monoland een wilderland waarin méér biodiversiteit is.