We stellen voor: 5 keer ‘where to eat’?

Waar moet je echt gaan eten in Amsterdam? We lichten hier vijf leuke plekken uit

We stellen voor: 5 keer ‘where to eat’?

Zin om uiteten te gaan? Waar moet je naartoe in Amsterdam? We lichten hier vijf leuke plekken uit:

Sir Hummus

In Zuid is de eerste Hummusiya waar ze de echte Hummus ervaring van de straten van Jeruzalem naar je toe brengen. Van de beste kwaliteit ingrediënten maken ze verse en 'fluffy' Hummus en serveren het op de traditionele manier, als hoofdgerecht.

Kijk hier voor meer informatie.

Vandaag

In Zuid is het all you can eat restaurant Vandaag. Bij eten draait alles om proeven. En hoe meer er te proeven valt, hoe rijker de ervaring. Dat is het achterliggend principe van All-in Cuisine Vandaag.

Kijk hier voor meer informatie.

Dutch Cuisine

Dutch Cuisine zet de Nederlandse eetcultuur en keuken op de kaart. Dutch Cuisine is met smaak, gezond en verantwoord koken, gecombineerd met eigen creativiteit en eigenzinnigheid, waarbij het principe 'less is more' centraal staat.

Kijk hier voor meer informatie.

Onder de Pannen

Bij onder de Pannen in het Vondelpark leren ze kinderen op jonge leeftijd wat gezond eten inhoudt. Samen met studenten koken de kinderen gevarieerde recepten en op die manier probeert Onder de Pannen overgewicht  bij kinderen in Amsterdam tegen te gaan.

Kijk hier voor meer informatie.

De Kas

Bij restaurant De Kas in Oost worden de groenten en kruiden gekweekt in de kas naast de keuken. Op die manier werken ze altijd met de meest verse ingrediënten. Het menu is afgestemd op de oogst van de kwekerij en de beste ingrediënten van lokale leveranciers.

 
Foto 'De Kas' & bannerfoto: Jordi Huisman

Kijk hier voor meer informatie.