Restaurant Merkelbach
alles draait om lekker, puur en eerlijk eten.
Bij restaurant Merkelbach draait alles om lekker, puur en eerlijk eten. Geert Burema, de eigenaar, brengt met zijn passie voor duurzaamheid en lokale producten unieke gerechten op tafel. Denk aan seizoensgebonden ingrediënten en kruiden uit Park Frankendael, allemaal bereid met oog voor mens, dier en natuur.
Geniet in de historische sfeer van Huize Frankendael, op het terras in de stijltuin, of aan een gezellige tafel binnen. Hier leer je niet alleen waar je eten vandaan komt, maar proef je ook de smaak van échte duurzaamheid.
Fotocredits: Restaurant Merkelbach
Meer van Amsterdamse bodem
De Kas
Restaurant De Kas serveert bijzondere seizoensgebonden gerechten met zelfgekweekte ingrediënten en lokale producten.
Buurvrouw Lisa
Kleinschalig (eenvrouws) bedrijf dat siropen, jams en tafelzuren maakt van zo veel mogelijk lokale en seizoensgebonden groenten en fruit.
BRET
Bar, restaurant en ontmoetingsplek met oog voor duurzaamheid, afvalvermindering en dierenwelzijn.