
lait de choco
De eerste plantaardige chocolaterie van nederland! Verder streven ze naar zo’n duurzaam mogelijke productie waarbij er geen palmolie gebruikt wordt, geen verspilling is, maar wel volledig transparant is.
De cacaomassa en cacaoboter komen van een familiebedrijf dat boeren 3% meer betaalt dan de Fair Trade-minimumprijs en extra biedt aan kleine en middelgrote boeren. Overgebleven chocolade wordt hergebruikt voor ganaches, pralines, en drankjes in de winkel. De producten worden met zorg verpakt in gerecycled papier en graspapier als alternatief voor plastic.
Meer weten? Kijk dan op de website!


Fotocredits: Lait de Choco
Lait de Choco
Adres:Czaar Peterstraat 118
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

De Kaskantine
De Kaskantine laat zien hoe stadslandbouw mogelijk is door middel van workshops en zelf te tuinieren.

Soil Vegan Café
Soil Vegan Cafe biedt heerlijke plantaardige wereldse gerechten met pure en lokale ingrediënten.

Karma Kebab
Karma Kebab maakt plantaardige kebab van lokale ingrediënten, en is ontstaan als lekkere nachtsnack op Lowlands.