
lait de choco
De eerste plantaardige chocolaterie van nederland! Verder streven ze naar zo’n duurzaam mogelijke productie waarbij er geen palmolie gebruikt wordt, geen verspilling is, maar wel volledig transparant is.
De cacaomassa en cacaoboter komen van een familiebedrijf dat boeren 3% meer betaalt dan de Fair Trade-minimumprijs en extra biedt aan kleine en middelgrote boeren. Overgebleven chocolade wordt hergebruikt voor ganaches, pralines, en drankjes in de winkel. De producten worden met zorg verpakt in gerecycled papier en graspapier als alternatief voor plastic.
Meer weten? Kijk dan op de website!


Fotocredits: Lait de Choco
Lait de Choco
Adres:Czaar Peterstraat 118
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Morris & Bella
Morris & Bella bieden fine dining met seizoensgebonden, plantaardige gerechten in de Spaarndammerbuurt.

Taste Before You Waste
Taste Before You Waste strijdt tegen voedselverspilling door overtollig voedsel te gebruiken voor markten, diners en workshops.

Gro Together
Heerlijke plantaardige bitterballen, kroketten burgers en meer. Gemaakt van paddenstoelen geteeld met koffiedik.