
lait de choco
De eerste plantaardige chocolaterie van nederland! Verder streven ze naar zo’n duurzaam mogelijke productie waarbij er geen palmolie gebruikt wordt, geen verspilling is, maar wel volledig transparant is.
De cacaomassa en cacaoboter komen van een familiebedrijf dat boeren 3% meer betaalt dan de Fair Trade-minimumprijs en extra biedt aan kleine en middelgrote boeren. Overgebleven chocolade wordt hergebruikt voor ganaches, pralines, en drankjes in de winkel. De producten worden met zorg verpakt in gerecycled papier en graspapier als alternatief voor plastic.
Meer weten? Kijk dan op de website!


Fotocredits: Lait de Choco
Lait de Choco
Adres:Czaar Peterstraat 118
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Potverdorie!
Potverdorie! maakt duurzame, fruitrijke chutneys en jams van ‘lelijk’ fruit, met unieke smaken uit Nederland.

Baking Lab
Baking Lab zet zich in voor duurzaamheid door restproducten een tweede leven te geven en verspilling tegen te gaan.

Saru Soda
Saru Soda maakt 100% natuurlijke frisdranken met biologische ingrediënten en vermindert voedselverspilling.