Helin’s Vegan Döner
De Turkse keuken staat voornameliik bekend om haar döner en als eigenaar van twee Turkse eetzaken weet je dat als geen ander. Dit is dan je specialiteit, maar wat als je gevoel aangeeft dat dit ook vegetarisch of zelfs vegan kan én dat er in Nederland nog geen Turkse eetzaken ziin die dit aanbieden? En dat is hoe het idee van Helin’s Döner geboren is!
De producten zijn lekker, gezond en duurzaam, en dit past perfect bij Van Amsterdamse Bodem. Het zit als volgt:
De broodjes bevatten voldoende (plantaardige) eiwitten, hebben een laag vetgehalte en zijn rijk aan vezels. Daarnaast zijn ze glutenvrij en bevatten ze geen dierlijke ingrediënten, dus is het 100% Vegan.
De vleesvrije döner is gemaakt met authentieke kruiden en specerijen. Deze bereiden zij op een kebab grill en daarmee krijg je een heerlijke geroosterde smaak. Bij de productie van de vleesvrije döner zijn er geen broeigassen van mest vrijgekomen. Er is minder water, land en energie verbruikt voor dit product.
Bij Helin’s Döner ben je welkom om te genieten van heerlijke vegetarische en vegan broodjes. Kom langs gedurende de middag- en avonduren om wat lekkers af te halen. Wil je direct genieten van je eten? Dat kan! Bij hen heb je ook de mogelijkheid om een hapje te eten binnen.
Kwalitatieve en verse producten is dé basis van alle broodjes. De finishing touch komt van de liefde en passie die ze hebben voor eten. Daarom bieden zij je graag een moment van ontspanning en plezier op een drukke dag. Wanner je komt eten bij Helin’s Döner, dan weet je dat het zal smaken! Kijk op de website voor de openingstijden en het menu!
Meer van Amsterdamse bodem
Interview: Onze Groenteboer
Anna en Fabio dragen bij aan een duurzamer en gezonder Amsterdam door lokale, voedzame groenten te verbouwen en mensen uit de stad te verbinden met het land.
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief
Interview: Nanouk over Baaibuurt Collectief Nanouk is actief in het Baaibuurt Collectief op Zeeburgereiland, Baaibuurt is een unieke wijk waar …
Interview: De Nieuwe Keuken
Interview: De Nieuwe Keuken Freddy Tratlehner en Sophie Nieuwenhuijsen – Tielrooij, oprichters van De Nieuwe Keuken, vertellen hoe zij een …