Helin’s Vegan Döner
De Turkse keuken staat voornameliik bekend om haar döner en als eigenaar van twee Turkse eetzaken weet je dat als geen ander. Dit is dan je specialiteit, maar wat als je gevoel aangeeft dat dit ook vegetarisch of zelfs vegan kan én dat er in Nederland nog geen Turkse eetzaken ziin die dit aanbieden? En dat is hoe het idee van Helin’s Döner geboren is!
De broodjes van Helin’s Döner zijn 100% vegan, glutenvrij, laag in vet, rijk aan vezels, en bevatten voldoende plantaardige eiwitten. De vleesvrije döner, bereid op een kebabgrill met authentieke kruiden en specerijen, biedt een heerlijke geroosterde smaak. Bij de productie zijn geen broeikasgassen van mest vrijgekomen, en er is minder water, land en energie verbruikt. Je bent welkom om in de middag- en avonduren langs te komen voor heerlijke vegetarische en vegan broodjes. Je kunt je maaltijd meenemen of ter plekke binnen genieten van je eten.
Bij Helin’s Döner draait alles om kwaliteit en verse ingrediënten. Met liefde en passie bereiden ze broodjes die zorgen voor een moment van ontspanning en plezier. Bekijk de website voor openingstijden en het menu en ervaar zelf hoe lekker verantwoord eten kan zijn!
Meer van Amsterdamse bodem
Madre
Madre viert moderne Mexicaanse smaken met Amsterdamse flair, seizoensgebonden ingrediënten en vega(n) opties in de Jordaan.
Soil Vegan Café
Soil Vegan Cafe biedt heerlijke plantaardige wereldse gerechten met pure en lokale ingrediënten.
Mana Mana
Mana Mana serveert kleurrijke Midden-Oosterse gerechten met volop vega-opties, en maakt onderdeel uit van de Vega Route.