
Baux Pastry is een patisserie in Amsterdam Noord, gevestigd bij het stadslandbouwproject NoordOogst. Hier geniet je van heerlijke Franse gebakjes, gemaakt met lokale producten!
Oprichter Martin, een Franse patisseriechef met 18 jaar ervaring, begon zijn carrière in Zuid-Frankrijk, werkte in Londen en woont nu al 8 jaar in Amsterdam met zijn vrouw en dochter. Baux Pastry staat voor kwaliteit, seizoensgebonden ingrediënten en duurzame consumptie. Martin werkt samen met lokale ondernemers, zoals Keppler Koffie, Beelease honing en Kipgoed eieren, om een écht lokale patisserie te creëren. Meer weten? Kijk dan op de website of ga langs en proef de ambachtelijke gebakjes.
Fotocredits: Baux Pastry
Baux Pastry
Adres:Meteorenweg 280
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

De Groente Amsterdammer
De Groente Amsterdammer is een biologische CSA boerderij die lokaal geteelde groenten via seizoenspakketten levert.

zorgboerderij Ons Verlangen
Bij Ons Verlangen kun je zeven dagen per week – van 08:00 tot 20:00 – terecht bij de boerderijautomaat voor verse en (h)eerlijk geproduceerde producten. Denk aan boerenkaas en biologische eieren etc.

Jara
Jara maakt biologische sauzen en salsa’s met lokaal verbouwde groenten en stimuleert educatie over duurzame landbouw.