
Baux Pastry is een patisserie in Amsterdam Noord, gevestigd bij het stadslandbouwproject NoordOogst. Hier geniet je van heerlijke Franse gebakjes, gemaakt met lokale producten!
Oprichter Martin, een Franse patisseriechef met 18 jaar ervaring, begon zijn carrière in Zuid-Frankrijk, werkte in Londen en woont nu al 8 jaar in Amsterdam met zijn vrouw en dochter. Baux Pastry staat voor kwaliteit, seizoensgebonden ingrediënten en duurzame consumptie. Martin werkt samen met lokale ondernemers, zoals Keppler Koffie, Beelease honing en Kipgoed eieren, om een écht lokale patisserie te creëren. Meer weten? Kijk dan op de website of ga langs en proef de ambachtelijke gebakjes.
Fotocredits: Baux Pastry
Baux Pastry
Adres:Meteorenweg 280
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Dwaze Zaken
Dwaze Zaken serveert biologische, streekgebonden gerechten met oog voor duurzaamheid en eerlijkheid.

Expocafé ZAMEN
Bij Expocafé ZAMEN bewonder je lokale kunst, geniet je van duurzame, vegan opties en ontmoet je andere mensen!

De VerbroederIJ
De VerbroederIJ is een sociale ontmoetingsplaats met terras, moestuin en een strandje. Alles is bedacht en onderhouden door de buurtbewoners zelf!