Meewerkdag in ecologische tuin Amsterdam-West

Op verschillende data kun je meehelpen in de ecologische tuin van I can change the world with my two hands in Amsterdam-West.

Meewerkdag in ecologische tuin Amsterdam-West

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

In de dichtbevolkte woonbuurt van Amsterdam-West bevindt zich op een binnenterrein de ecologische tuin van I can change the world with my two hands. In de tuin vind je verschillende soorten kruiden, maar ook groente en fruit. Zo staan er door de hele tuin appel- en perenbomen, frambozen, bramen en Japanse wijnbessen. Bovendien kun je je hart op halen in de kruidentuin waar je alle veelgebruikte keukenkruiden kunt vinden zoals bieslook, munt, citroenmelisse, rozemarijn, oregano, tijm, salie en laurier.

De ecologische tuin werkt aan een duurzame en gezonde stad. En willen op een laagdrempelige manier ecologisch leven en tuinieren mogelijk maken, en vooral ook mensen enthousiasmeren om te komen tuinieren.

Op verschillende data kun je meehelpen in de tuin van I can change the world with my two hands. Het enige wat je hoeft te doen is je even aan te melden bij Stephan via: stephan@icanchangetheworldwithmytwohands.nl

Meewerkdagen van 10:00-13:00:

12 oktober
3 november
23 november

Bron foto: I can change the world with my two hands

Terug naar homepage

12 oktober

Meewerkdag in ecologische tuin Amsterdam-West
10:00 - 13:00
Jasper Leijnsenstraat 21
1056 XW Amsterdam
Thema: ,
Aanmelden »