Oost Indisch Groen

Oost Indisch Groen is een organisatie opgericht voor en door buurtbewoners

Oost Indisch Groen

Oost Indisch Groen wil de buurt nog duurzamer, leuker en gezonder te maken. En dan het liefst met zoveel mogelijk buurtbewoners. Hun credo is samen gewoon te beginnen en te doen. De resultaten volgen vanzelf! Oost Indisch Groen levert een bijdrage aan verbetering van de omgeving door het begeleiden en ondersteunen van actief burgerschap.

Oost Indisch Groen gelooft dat buurtbewoners een groot potentieel aan ideeën en talenten beschikken die ingezet kunnen worden om met elkaar de omgeving te laten floreren. Ze ontwikkelen, samen met buurtbewoners, overheid, organisaties en instellingen, diensten en programma’s voor de buurt. Zowel buurtbewoners als professionals brengen kennis en ervaring in en dragen – ieder op zijn/haar wijze – bij aan het functioneren en verbeteren van de buurt.

Oost Indisch Groen ziet het als haar taak buurtbewoners en buurtprofessionals te ondersteunen, te stimuleren en de samenwerking onderling te bevorderen. Er zijn verschillende projecten, waaronder ‘Koken in de Levende Keuken’, ‘Oogst op je Bord’ en ‘Komkommer Karavaan’ specifiek over gezond eten! Check de website voor de actuele projecten.

Oost Indisch Groen
Ga naar de website »

Kramatweg 51
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: Oost

Trefwoorden: buurttuin, duurzaam