GRO

Green Recycled Organics

GRO

We moeten om. Als we verder willen met deze planeet, dan moeten we gezonder en duurzamer produceren en eten. Plantaardige ingrediënten zijn de oplossing, want deze vragen een stuk minder aandacht van de natuur. 

Bij GRO geloven ze in de circulaire beweging van de aarde. De grond waarop we wonen, leven en werken is een voedingsbodem voor duurzame initiatieven. Daarom worden hun oesterzwammen geteeld met koffiedik, het restproduct van jouw kop koffie.

Oesterzwammen zijn vetarm, rijk aan mineralen en vitaminen en zijn een bron van vezels. Bovendien staan ze bekend als ware smaakmakers. De vlezige structuur van oesterzwammen zorgt ervoor dat het een goed alternatief is voor vlees. Van die smakelijke, veelzijdige en circulair geteelde oesterzwammen maken we overheerlijke producten zoals bitterballen, kroketten, carpaccio, burgers, chips en ragoutbroodjes. Het assortiment aan vegan, vegetarische en blended producten is beschikbaar via groothandels zoals Sligro, Bidfood en Hanos. Daarnaast kunnen consumenten GRO tegenwoordig ook vinden bij o.a. Picnic, Crisp en Gorillas. 

Bekijk voor meer informatie de website of stuur ze een mail via info@gro-together.com.

 

GRO
Ga naar de website »

Nieuwe Hemweg 2
Amsterdam

Thema: ,

Buurt: West

Trefwoorden: duurzaam, hergebruik, oesterzwammen, koffiedik