Restaurant De Kas is gevestigd in het kassencomplex van de voormalige Amsterdamse Stadskwekerij uit 1926. Omdat ze vinden dat eten het best smaakt als het bereid wordt met zo vers mogelijke ingrediënten, kweken ze zelf hun kruiden en groenten in de kassen en tuinen bij het restaurant en in de volle grond op hun akker in de Beemsterpolder. Ze stellen dagelijks één menu samen, afgestemd op de oogst van de kwekerij en de beste ingrediënten van lokale leveranciers.
De Kas
Adres:Kamerlingh Onneslaan 3
N/A
Meer van Amsterdamse bodem

Dignita
Dignita serveert gezonde, lokale brunchgerechten en ondersteunt via het Not For Sale-model kwetsbare groepen.

Landgoed Rorik
Rorik is een circulair landgoed in Beverwijk waar natuur, landbouw en recreatie samenkomen.

SauerCrowd
SauerCrowd maakt gefermenteerde producten met lokale ingrediënten, ondersteunt regeneratieve boerderijen en bevordert darmgezondheid.