Amsterdam Eet Door

Ruim 180 nationaliteiten zijn sinds het ontstaan van Amsterdam neergestreken in de stad. Natuurlijk namen zij hun culinaire tradities en voorkeuren mee. Samen met host en ondernemer Sarriel Taus wordt er met o.a. Nadia Zerouali, Mooncake en Edwin den Hartog gepraat over hun grootste hobby: lekker eten!

Amsterdam Eet Door

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Ruim 180 nationaliteiten zijn sinds het ontstaan van Amsterdam neergestreken in de stad. Natuurlijk namen zij hun culinaire tradities en voorkeuren mee. De HEMA verkoopt nu bara en het patatje-roti is zowel een hit als een cultureel twijfelachtig gerecht!

Van welke invloed is de komst van mensen uit de hele wereld naar Amsterdam op de eetcultuur in Nederland geweest? Eten we over vijftig jaar nog wel boerenkool met worst of erwtensoep in Nederland? Samen met host en ondernemer Sarriel Taus wordt er met o.a. Nadia Zerouali, Mooncake en Edwin den Hartog gepraat over hun grootste hobby: lekker eten! Want liefde voor de stad gaat door de maag. In de vrolijke talkshow ‘Amsterdam Eet Door’ hoor je verhalen en meningen van inwoners en ondernemers, en van oude en nieuwe Nederlanders.

Bij zijn? Reserveer hier voor de talkshow.

Bron: Pakhuis de Zwijger, Foto: Ella Olsson via Unsplash.

Terug naar homepage

04 september

Amsterdam Eet Door
20:00
Pakhuis de Zwijger (ijzaal)
Piet Heinkade 179
1019 HC Amsterdam
Thema: ,
Aanmelden »