workshop koud roken
workshop koud roken
Doe mee met deze bijzondere workshop van Eigen Krachtvoer en leer duurzaam koken met de techniek van koud roken. Je gaat aan de slag met een coldsmoker en probeert uit welke ingrediënten je goed kunt roken, en hoe je dat doet. Koud roken is een duurzame manier om bijvoorbeeld vis te bereiden, omdat je weinig nodig hebt: geen oven of veel energie. Je krijgt ook uitleg over hoe je zelf thuis een coldsmoker kunt maken.
Deze manier van roken is eenvoudig én lekker. Denk aan zelf gerookte vis of paprikapoeder!
Meedoen? Meld je hier aan.
Kosten: €16,- Stadspas: €5,-
Andere aankomende evenementen
Meer van Amsterdamse bodem


Van de Koe
Van De Koe biedt cullinaire boters aan, gemaakt door boeren die natuurbeheer toepassen om biodiversiteit te bevorderen.


Vers aan de Vecht
Vers aan de Vecht biedt een groentepluktuin in Weesp voor 100 oogstdeelnemers, gericht op duurzaamheid, biodiversiteit en lokale voedselproductie.

Zorgboerderij De Breedijkhoeve
biologische boerderij met koeien en schapen in cultuurhistorisch veenweidegebied.