
Bij Café De Ceuvel draait alles om goed eten én een groenere wereld. ze zijn een van de meest innovatieve en duurzame experimenten in Europa.
Bij Café De Ceuvel, één van de plekken op de Bord tot Bodem Route, draagt alles wat je eet of drinkt bij aan een betere wereld. De keuken is helemaal veganistisch en kookt zonder gas. Zelfs de koffie is CO₂‑vrij!
Maar er is nog meer. Op het terrein zie je slimme manieren om kringlopen te sluiten. De toiletten gebruiken bijvoorbeeld geen water en zorgen voor meststoffen. Daarmee worden de planten gevoed die helpen de vervuilde grond schoon te maken.
Duurzaam betekent hier niet alleen goed voor de aarde, maar ook goed voor mensen. Zo werken ze samen met de Stadspas, zodat iedereen – ook met een kleiner budget – kan genieten van een gezonde en betaalbare maaltijd. Samen maken we duurzaam leven voor iedereen mogelijk!
Fotocredits: De Ceuvel



De Ceuvel
Adres:Korte Papaverweg 4
Amsterdam
Meer van Amsterdamse bodem

Lait de Choco
Lait De Choco is een plantaardige chocolaterie, gericht op duurzaamheid, transparantie en het minimaliseren van verspilling.

Markt Centraal
Stichting Markt Centraal organiseert culturele en culinaire evenementen, waaronder het populaire Markt Maal met live muziek.

Helin’s Vegan Döner
Helin’s Döner biedt een heerlijk gezonder alternatief met volledig vegan broodjes.