Zuiverende park klusmiddag op de Ceuvel

Morgen kun je tijdens een klusmiddag op De Ceuvel meer leren over het zuiveren van de grond met planten. Het Zuiverende Park neemt zware metalen, oliën en gifstoffen op uit de grond door een bijzondere mix aan planten. 

Zuiverende park klusmiddag op de Ceuvel

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Morgen kun je tijdens een klusmiddag op de Ceuvel meer leren over het zuiveren van de grond met planten. Het Zuiverende Park neemt zware metalen, oliën en gifstoffen op uit de grond door een bijzondere mix aan planten. 

Fytoremediatie 

Voor iedereen die meer wil weten over fytoremediatie (het zuiveren van de grond met planten) is dit een supermoment om het hands-on te leren! Help mee dit bijzondere park te onderhouden. Handschoenen, gereedschap en drankjes zijn aanwezig.

Over De Ceuvel

De Ceuvel is een duurzame broedplaats voor creatieve en sociale ondernemers op een voormalige scheepswerf aan het Van Hasseltkanaal in Amsterdam-Noord.

Aanmelden

Wil jij meehelpen? Meld je dan aan door te mailen naar anke@bureaufonkel.nl om te laten weten dat je er bent.

Locatie

Korte Papaverweg 2 t/m 6
1032 KB Amsterdam

De Ceuvel heeft beperkte parkeermogelijkheden en daarom raden zij iedereen aan om te fietsen. De Ceuvel ligt slechts 5 minuten fietsen vanaf de Buiksloterwegveer of de Distelwegveer.

Terug naar homepage