Workshop: Worst maken

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Tijdens de workshop leer je, onder het genot van de hapjes en drankjes van Boergondineren, allereerst de theorie van het maken van verse en droge worst. Wat gaat er in een worst, waar haal je je die ingrediënten, wat voor grappige dingen kun je doen met darmen, en hoe voorkom je dat je komt te overlijden na het eten van je zelfgedroogde salami. Vervolgens breng je het geleerde in de praktijk met het bereiden van een aantal verse worstvarianten die je uiteraard vervolgens ook gaat opeten met de heerlijke bijgerechten en wijnen van Boergondineren. Je krijgt een boekje mee met daarin alle recepten en ‘Over Worst’, desgewenst gesigneerd met een vette vinger.

De workshop wordt gegeven door Meneer Wateetons, culinair blogger en schrijver (www.wateetons.com, Elle Eten, Nrc Next, Handboek voor de Vinex-jager, Over Worst, Over Rook (2014) en Over Rot (2015)).

Voor eten, drank en gezelligheid wordt gezorgd.

Deze workshop kan ook bij jou thuis gegeven worden.

Voor vragen mail naar meneer@wateetons.com of bel 06-81255054

Terug naar homepage