Workshop: Wildplukken in Laren

Altijd al wildplukken onder knie willen krijgen? Met deze workshop op 7 september in Laren leer je alles over welke eetbare groente en kruiden er in je directe omgeving groeien.

Workshop: Wildplukken in Laren

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Altijd al wildplukken onder knie willen krijgen? Met deze workshop op 7 september in Laren leer je alles over welke eetbare groente en kruiden er in je directe omgeving groeien. De workshop zal beginnen met een avontuurlijke wandeling onder leiding van herbalist Leoniek Bontje in de natuur van Laren. Tijdens deze wandeling leer je waar je op moet letten tijdens wildplukken, daarbij leer je de eetbare gewassen herkennen en krijg je informatie over de voedingswaarden van de gewassen.

Het tweede deel van de workshop bestaat uit het maken van een uitgebreide lunch met de geoogste gewassen onder leiding van voedingscoach Yvet Noordemeer. Leuk om te weten is dat je ook een hand-out krijgt waar alle gewassen afzonderlijk in beschreven staan. Ook kun je er recepten vinden, zodat je in je eigen keuken aan de slag kunt gaan.

Na deze workshop:

- Ben je in staat uiteenlopende eetbare planten te herkennen
- Weet je wat de gezondheidsvoordelen van wilde gewassen zijn
- Kun je met je eigen oogst gerechten bereiden
- Ga je naar huis met een volle maag, een hand-out van alle behandelde gewassen en recepten, zodat je thuis direct aan de slag kunt

Voor meer informatie kun je terecht op de website en/of kun je mailen naar: info@bewustmetvoeding.com. Als het regent op de desbetreffende dag, dan zal de workshop verplaatst worden naar een andere datum. De workshop bedraagt €47,50 per persoon.

Bron foto: Annie Spratt via Unsplash

Terug naar homepage

07 september

Workshop: Wildplukken in Laren
10:00 - 13:30
Amerfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren
Thema: , ,
Aanmelden »