Workshop: Fermenteren voor beginners

Het fermentatiefestijn

Workshop: Fermenteren voor beginners

Dit event is al geweest. Kijk op www.vanamsterdamsebodem.nl voor actuele voedselevents in en om Amsterdam!

Wegens succes verlengd!

Het fermentatiefestijn is een twee-daagse workshop bij Café de Ceuvel. Tijdens de workshop leer je fermenteren. Vroeger was het erg gewoon om eten te fermenteren, alleen zijn we in de loop der jaren vergeten hoe dit werkte. Fermentatie is eigenlijk je voedsel laten rotten op een manier waardoor het lekkerder en gezonder wordt. Door de juiste bacteriën toe te voegen aan ingelegd eten en het op een gecontroleerde manier laten rotten, blijft voedsel langer houdbaar. Door de lange houdbaarheid ga je ook nog eens voedselverspilling tegen.

Deelname aan de tweedaagse cursus: € 70,-. Haal je tickets hier.
Dit is inclusief: BTW + Ingrediënten voor 2 potten groenten + 2 glazen potten + Lunch (2x) + Koffie & Thee + 6 uur aan kennisoverdracht, plezier en verwondering.

Meer weten over deze workshop? Neem dan een kijkje op deze Facebookpagina.

Terug naar homepage