We stellen voor: top 5 markten

Welke markten zijn er in Amsterdam te vinden? We lichten er hier vijf uit

We stellen voor: top 5 markten

Een keer ergens anders boodschappen doen? We lichten hier vijf fijne plekken uit:

Landmarkt

Landmarkt is een overdekte markt met het allerlekkerste vers! Door vakmensen zelf gemaakt of gekocht bij een van de 100 kleine telers, boeren en ambachtelijke leveranciers. Landmarkt is er voor lekkerbekken die vinden dat eten vooral leuk & lekker moet zijn!

Kijk hier voor meer informatie.

Pekmarkt

In Amsterdam Noord is iedere woensdag, vrijdag en zaterdag  de Pekmarkt. Een bruisende warenmarkt voor al je dagelijkse boodschappen. Voor ieder wat wils, van koopjesjagers tot fijnproevers.

Kijk hier voor meer informatie.

Dappermarkt

In Oost heeft het assortimentsaanbod op de Dappermarkt een breed karakter. De buurtmarkt heeft zich ontwikkelt tot een een markt met een wereld aanbod. Buiten de marktondernemers die dagelijks een standplaats innemen wisselt dat beeld iedere dag, wat je vandaag niet vindt is morgen of overmorgen volop aanwezig.

Kijk hier voor meer informatie.

ZuiderMRKT

Dit is dé markt voor en door buurtbewoners in Amsterdam zuid. Op deze gezellige buurtmarkt worden biologische lokale producten verkocht voor eerlijke prijzen. Daarnaast is de markt een plek waar buurtbewoners elkaar ontmoeten.

Kijk hier voor meer informatie.

Albert Cuyp

In de 19e eeuwse Amsterdamse wijk De Pijp ligt in het midden de Albert Cuyp markt. Verse groenten, fruit, vis, bloemen en planten het is er allemaal. De markt is ongekend aantrekkelijk voor de gewone Amsterdammer, voor koopjesjagers, slenteraars, dagjesmensen, toeristen .. voor wie niet eigenlijk?

Kijk hier voor meer informatie.