We gaan op zoek naar De Smaak van Amsterdam, help je ons?

Vul deze korte enquête over jouw eetgewoonten in en win een etentje voor twee!

We gaan op zoek naar De Smaak van Amsterdam, help je ons?

Met ruim 800.000 inwoners en wel 180 nationaliteiten is Amsterdam een stad bomvol culturen, smaken en eetgewoonten. Het is dé plek waar couscous, stamppot en curry moeiteloos zij aan zij op het menu staan. Wij onderzoeken wat Amsterdammers lekker vinden, welke ingrediënten zij het liefst gebruiken en wat hun favoriete restaurant van de stad is. Vul de enquête in en win een etentje voor twee waarbij jij De Smaak van Amsterdam zelf kunt proeven!

Vul hier de enquête in!

Wat zijn al die unieke en authentieke smaken die de stad zoveel geur en kleur geven? Welke kruiden kunnen er niet ontbreken in de Amsterdamse keukenkastjes? Van welk gerecht worden we het meest gelukkig? Met zoveel mogelijk Amsterdammers gaan we op zoek naar het antwoord op deze vragen en De Smaak van Amsterdam. Jij kunt ons helpen door onderstaande enquête van 10 minuten in te vullen! Zo geef je ons een digitaal kijkje in jouw keukenkastje en eetgewoonten. De opvallendste resultaten van de enquête vangen we vervolgens samen met een Amsterdamse chef in één gerecht dat de smaak van de stad representeert. Bovendien maak je met het deelnemen kans op een etentje voor twee waarbij jullie De Smaak van Amsterdam zelf kunnen proeven!

Vul hier de enquête in en deel hem met zoveel mogelijk mede-Amsterdammers! Je kunt de enquête invullen van 20 april t/m 7 mei.

Fotografie: Lidian van Megen